Livrare

Produsele achiziționate de pe novo.ro vor fi livrate prin curier. Aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre livrarea, preluarea și gestionarea comenzii.

Expediere & Livrare

 

Taxa de livrare este de 19,99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei. Pentru toate comenziile de peste 250 lei transportul este gratuit.  Novo utilizează cei mai buni transportatori pentru a ne asigura că comanda ajunge la timp.

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia folosind AWB-ul primit pe siteul curierului.

Timpi de livrare

Timpul mediu de livrare este de 1 zi lucratoare.

Modificare sau anulare comanda

 

In cazul in care te razgandesti si nu mai vrei un produs din comanda sau doresti alt produs decat cel comandat ori nu mai doresti niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede folosind formularul de contact si vom face tot posibilul sa iti modificam comanda sau sa o anulam.

 

 

Retur

 

Daca produsele nu sunt ceea ce v-ati asteptat le puteti returna in 14 zile de la data primirii coletului. Produsele returnate trebuie sa fie in aceasi stare in care le-ati primit. Asigura-te ca nu exista informatii personale stocate in soft, majoritatea au functie speciala de resetare completa a softului.

Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Poti returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii si incarcatoarele, doar daca sunt sigilate.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Pentru intierea unui retur te rugam sa folosesti formularul de contact.

Rambursarea se va face în maxim 14 zile după ce am primit pachetul dumneavoastră (prin transfer in contul bancar).

Dacă ați achitat comanda online prin PayU, rambursarea se va face automat in același cont in termen de 72 ore de la procesarea returului.